Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

donderdag 9 november 2017

Via Kernville naar Beatty

Het is ff een stukje rijden via de route 99, ja je leest het goed. Route 66 zal nog even op zich laten wachten en nee we houden de kaart niet op de kop. We zijn naar Sequoia National Park gereden. Sequoia's zijn megagrote rode bomen. Zeer imposant om deze reuzen van nabij te bekijken en het ruikt er zalig. Het internet is niet overal even goed, dus bloggen en met name het uploaden van foto's, gaat lastig. Wat wel redelijk gaat zijn slideshows op facebook,

Een groot deel van de dag gaat op aan reizen. Af en toe even eruit voor een loopje of om even wat te eten of drinken. Die gelegenheden zijn hier dun gezaaid dus we kunnen niet al te kieskeurig zijn. Zo ook met de overnachtingen.

Vanavond verblijven we in de Atomic Inn. De naam en de foto's op internet maken alles waar. We worden begroet door een alien en eenmaal in de kamers lijkt de tijd te hebben stilgestaan. We wanen ons in de 50-er jaren. Het is niet gewoon 'oude zooi'. Het lijkt erop dat hier een heuse stijl is doorgevoerd tot in kleinste detail. Zo hangt er boven ons bed een afbeelding van een kernontploffing. Ook de gevouwen handdoekjes doen de lippen krullen en alleen al kijken naar het tapijt zorgt voor hallucinerende effecten.

We hebben het in elk geval heel gezellig met elkaar en lachen wat af met ophalen van herinneringen over onze jeugd en de belevenissen onderweg, We bespreken elke avond onder het genot van n biertje wat we de volgende dag gaan doen. We zitten nu vlakbij Death Valley en dat staat voor morgen op het programma.
Psychedelische groet

Geen opmerkingen: