Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

zondag 19 november 2017

Tabletperikelen

Vond je het abrupte einde wel wat hebben? Het stilzwijgende blog was in elk geval niet vrijwillig...


Ik heb voor ons vetrek een prachtig 2 meter lang usb-stekker kabeltje gekocht maar daar is de afgelopen week een kink in gekomen. Ofwel de tablet wilde niet meer opladen, jammer de bammer dus. Maxim heeft nu een zeer ingenieus systeem bedacht waardoor het kabeltje toch te gebruiken is. In een bepaalde hoek, steunend op het stekkertje gaat het goed en laadt de tablet op :-)

Maar goed, het vervolg van onze reis. Het laatste etappedeel van route 66 was drama. We hebben 3 pogingen gedaan de weg weer te vinden maar deze bleek elke keer afgesloten. Dus besloten terug te rijden naar LA naar een hotel op redelijke afstand van de geplande familiereunie.

Dat werd een warm weerzien. Ik vond het heel bijzonder en fijn om te zien hoe hecht de 3 neven zijn en hoe warm de band is tussen de familie aldaar. Ook heel fijn om onze tante Riekje te zien, ze wordt deze maand 90 jaar maar dat is haar niet aan te zien. Ook heel speciaal om het huis weer te zien waar ik als 18-jarige een aantal weken heb doorgebracht. Er was weinig veranderd, slechts grapefruitboom was flink gegroeid (net als ik ;).

Geen opmerkingen: