Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

zaterdag 22 juni 2013

Missoula, Montana

We hebben vandaag de familie losgelaten en zijn ieder op eigen houtje naar Missoula gereden. Onderweg hebben we een alleraardigst plaatsje aangedaan, Wallace. Leuke antiek en curiosashops en een heuse rockabilly gezien die een van de winkels runde. vanwege gebrek aan tanden en te veel haar was ie helaas onverstaanbaar, Waarschijnlijk door te veel dopegebruik in de vorige eeuw  wat hersencellen verloren maar wel een prachtige shop, dat dan weer wel.
Ook grappig om op een hoek je eigen broer en schoonzus tegen te komen :-)
Onderweg trouwens een ongelukje gehad, de aangeschafte amandelmelk was gaan lekken wat een extra handwas vanavond gaat worden :-(
Ook vanmiddag een prachtig stukje natuur mogen aanschouwen langs een snelstromend riviertje. Ik heb even een kort filmpje hier van geschoten. Er gebeurt niets spannends, je hoort enkel vogels en stromend water. Er zwommen zalmen stroomopwaarts en we hebben een eendenmoeder gezien met meer dan 10 jongen maar die staan allemaal niet op de film.
Inmiddels zijn we allemaal gearriveerd in Missoula en dat lijkt ons een aardig stadje, het uizicht vanuit onze kamer is op de groene heuvels van Montana, heel mooi.Vanaf morgen hoop ik meer tijd voor het bloggen en uploaden van foto's te hebben. We verblijven dan 3 nachten in een houten cabin vlak bij Yellowstone park.

Rustige groet!

Geen opmerkingen: