Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

maandag 4 juni 2018

Kouchibouguac national park

Vandaag weer de dag zonnig begonnen, wel met een koud windje maar een extra trui werkt uitstekend ;-). Vandaag hebben we het bovenstaande national park bezocht. Een zeer afwisselend landschap waar we heerlijk genoten hebben. Een compilatie van genoten beelden vind je hieronder. Vooral leuk was het eekhoorntje wat rustig door bleef eten (je hoort m smakken) terwijl ik dichterbij kom.
Morgen verlaten we Miramachi en geven we flink gas richting Montreal. Het wordt een regenachtige dag dus dan kunnen we maar beter een fikse autorit maken. We rijden dan richting binnenland en verwachten wat zachter weer.  Al met al zijn we enorme bofkonten met het weer want dat kan heel grillig zijn hier. Soms met autorijden ervaren we al een temperatuurverschil van 10 graden. Ik ben overigens heel blij dat we niet in een camper zitten, dat is wel fris snachts. Afgelopen nacht was er nog nachtvorst.

Wat dieren betreft hebben we nog alleen eekhoorns kunnen spotten, wel in allerhande soorten, maten en kleuren. Anke en Ben hebben een moose gespot, zij lopen dus iets voor ;-) We hebben nog een week (wat gaat de tijd hard) om wildlife te spotten, aan ons zal het niet liggen ;-)

Was nog een prachtige zonsondergang in Miramachi, geschoten vanuit onze hotelkamer. Was werkelijk weer een mooie plaats. Vanavond in de locale Ierse pup gegeten, wederom simpel doch voedzaam. Het leven is goed voor ons, we genieten :-)

Genoeglijke groet

Geen opmerkingen: