Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

zaterdag 24 juli 2010

Extravaganza part 1


Wat een happening weer, overvolle metro's en uitpuilende bussen richting Globe en allemaal lachende mensen in 't rood, geel, groen en natuurlijk Oranje.

Stel je een voetbalstadion voor met in elk vak een ander land en iedereen is in een jubelstemming, ze draaien heerlijke opzwepende muziek en er is een geweldige VJ. Het recept voor een fantastische kippenvel ervaring. Een stadion vol positieve energie, het dak gaat er (bijna) af :-)

Vandaag dus de eerste dag en wat een mooie sprekers en fantastische foto's. Dromen zijn er om uit te laten komen en in deze zinderende energie kan alles gebeuren. Het is ook niet uit te leggen alleen maar te ervaren. Allereerst komen artsen en doctoren aan het woord, deze mensen eten, ademen en leven Herbalife, ze zien er fantastisch uit. We krijgen een prachtige training van Nobelprijswinnaar dr. Louis Ignarro, die er na de prijs ontvangen te hebben ervoor gekozen heeft om met herbalife te gaan samenwerken. Hij is 70 jaar maar werkt nog steeds vol passie en is daarnaast sportman in hart en nieren. Ook is dr. Davis Heber aanwezig en vertelt hij vol vuur over de ontwikkeling van de producten. Zo krijgen we een nieuwe maaltijdreeep waar yogert en acaΓ―bessen inzitten, heerlijk. Dit is maar een fractie van deze dag en er komt nog veel meer morgen.

Eerst maar eens even rustig uitstuiteren ;-) Morgen meer

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Lekker genieten meis.
En vandaag nog zo'n dag.
Veel plezier.

Wieneke zei

Waarom heet het gebeuren Extravaganza?