Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

woensdag 30 mei 2018

Van Belfast via Moncton naar Lunenburg

De afgelopen 2 dagen veel in de auto gezeten. Je verkijkt je makkelijk met de mijlen en de bochtige wegen. Ook is er tijdsverschil. Ik ben helemaal van het vroege padje en word om 7.45 uur wakker van de wekker, ongekend :-)

We hebben genoten van de dagen in de USA, Maine is werkelijk prachtig. Aan de grens met Canada werden de tijdelijke visa uit de paspoorten gescheurd. Deze zaten vastgeniet en ik heb nu een gat in een van de pagina's. Als dat maar geen gedonder geeft...

Gisteren overnacht in Moncton, we waren te gaar na de lange autorit om nog iets te ondernemen en hebben gevieren een zelfgefabriekte maaltijd genuttigd. Sla, sushi, kip en groente, deels uit de magnetron. We hebben het ons goed laten smaken, dat gaan we vaker doen :-)

Onderweg naar Lunenburg hebben we een leuke wandeling door Halifax gemaakt, zie filmimpressie.

Vandaag en morgen verblijven we in Lunenburg. Een zeer pittoresk plaatsje aan de kust. Onze hotelkamer is met zeer veel zorg ingericht en heeft een zeer gzellige zit met open haard en een fantastische douche met 5 douchekoppen waar Maxim al 30 minuten onder staat ;-)
Super tevreden groet :-)

Geen opmerkingen: