Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

dinsdag 24 mei 2011

Hasta la vista babe...

Wat een genot, geen lange vliegreis maar slechts 2 uur klem zitten in een transaviakist en we kunnen ons ontvouwen in het spaanse land. We moesten even slikken toen bleek dat lief onze reis naar een verkeerd vliegveld had geboekt (vlogen op Valencia en dat had Alicante moeten zijn) maar dat leed was gauw geleden door de prachtige rit. En och wat is nu 120 km extra rijden voor onze kmvreter ;-)
Het appartement is geweldig en is nog veel mooier dan op de foto's, we zijn alle vier enthousiast. Het ligt heerlijk rustig met vanaf het ochtend terras een prachtig uitzicht op de bergen. We hebben ook al kennis mogen maken met een uit de kluiten gewassen 'muis'. Persoonlijk vind ik alles wat langer is 20 cm (excl staart!) niet meer onder de categorie muis vallen maar volgens lief was dit een spaanse bergmuis. Wellicht ten overvloedde wil ik hier nog vermelden dat het geen huis'muis' maar een tuin'muis' betrof.
Martha sr lijkt overigens in haar tweede jeugd te zijn aanbeland. Gedurende onze autotocht naar het appartement hoorden onophoudelijk bliepjes en plingen vanaf de achterbank. Er werd vol passie contact onderhouden middels de SMS met het thuisfront. Ik weet trouwens zeker dat Marco en Rebecca het hier ook prachtig zullen vinden.
Enige jammere is dat er een hele trage internetverbinding is waardoor het uploaden van foto en film een heel project zal worden. Maar goed, we zijn er nog maar net ;-)
We gaan ons settelen en de eerste fles bubbels is al op, morgen meer.

1 opmerking:

Anoniem zei

Buenos dias! Os deseo beunos vacaciones y temperaturas altas!! Besos, JH