Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

vrijdag 27 mei 2011

Rondrit

'Lach eens naar het duimpje'
Vandaag hadden we misschien wat loopjes kunnen doen ware het niet dat lief een zwaar hoofd en voetje had. Dat zware hoofd had alles te maken met een niet werkend fototoestel en dat werd vervolgens weer afgereageerd met een zwaar voetje. We hebben dus veel mogen aanschouwen vanuit de auto ;-) We hebben een bergroute richting Calossa, Orba, Ondara, Denia, Javea, Teulada en weer naar Altea gedaan.
Onderweg hebben we dus het bordje 'Castillo de los Mores' gezien maar stoppen was er niet bij. Ook zijn we langs het ezelasiel gereden maar ook hier letterlijk langsgereden. Toen uiteindelijk de blaas bij Denia echt op klappen stond mochten we de auto even uit en hebben we een kopje koffie gedronken. Wist je trouwens dat hier standaard de cappucino met slagroom geserveerd wordt? Mjammie :-) Vervolgens mochten we ook even vrij loslopen bij de 'Cabo de San Antonio' maar veel te wandelen was hier niet, wel een magnefiek uitzicht, dat dan weer wel :-)
De grootste fysieke inspanning hebben we vandaag bij de plaatselijke supermarkt gedaan waarbij Max de grootste inspanning heeft geleverd, hij mocht het boodschappen karretje rijden.
Helaas is het vandaag wat bewolkt en voelt het bubbelbad net iets te fris. Wist je  dat ze hier hele rare coniferen hebben (of rare honden) het lijkt namelijk net of er keutels ingeplakt zijn.
Ontspannen groet!

Geen opmerkingen: