Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

dinsdag 31 mei 2011

It's over....

Wat gisteren een heerlijk kalm en rustig dagje had moeten worden verliep even anders dan gepland. Men had besloten een dagje in Alicante door te brengen en ik wilde wel een dagje luieren en niksen bij het zwembad. De Alicantegangers hadden hun hielen nog niet gelicht of de eerste donkere wolken kwamen over de berg gerold. Nu wil dat nog niets zeggen, het weer kan zeer lokaal zijn. Maar na enkele minuten voelde ik toch wat spetters die in mum van tijd in grote natte patsen werden. In allerijl alle spullen binnengehaald en nog nadruppend barstte er een enorm onweer los, wel spectaculair. Helaas was door het onweer ook geen internetverkeer mogelijk waardoor ik gedwongen werd onder het afdak op de veranda dit prachtige natuurfenomeen te aanschouwen.
Na enkele uren kwamen ook de Alicantegangers weer retour zonder dat de koopbehoefte bevredigd was. Alicante heeft blijkbaar geen gezellig stadscentrum met winkeltjes, van pure wanhoop zijn de lieverds  door Benidorm gereden maar ook dat mocht geen soelaas bieden. Benidorm is een verschrikkelijk oord, dat kun je van verre al zien.
Vanochtend doet echter het internet het weer en ook de zon laat zich weer gelden maar wij maken ons op om te vertrekken. het is een heerlijke week geweest, zeker voor herhaling vatbaar. Nu nog even inpakken en dan wegwezen. Niet dat we lang thuis zullen zitten want zaterdag vertrekken we voor een paar dagen naar Berlijn. Wordt vervolgd dus....

Geen opmerkingen: