Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

dinsdag 1 november 2016

De eerste camping

Na een zeer stressvolle start zijn we dan eindelijk op weg. De camper is voorzien van een zeer geavanceerde TomTom die heel vriendelijk richting aangeeft en hoe lang het duurt voor je de bestemming bereikt. Helaas strookte TomTom's route niet met wat wij op de straatnaamborden lazen. Gelukkig kunnen we kaartlezen en zo zijn we dus op de plaats van bestemming gekomen.

Vandaag rijden we niet zo ver en staan nu op een mooie camping vlak bij zee op het schiereiland Coromandel. Dat ligt ter hoogte van Auckland maar dan aan de oostkust. De bochtige weg hier naartoe is prachtig met glooiende sappige groene weides met veel jongvee, tis hier lente tenslotte :)

Maxim weet nu al zeker dat hij terug wil komen, ik moet ook zeggen dat de natuur overweldigend mooi is. Het is prachtig fris groen en het water zo blauw en het zonnetje heerlijk warm. Het land doet ook wat kleinschaliger aan dan AustraliΓ«, met kleine boerderijen. De mensen zijn belangstellend, zeer vriendelijk en lijken allemaal niet zo'n haast te hebben. Ik kom ook meer tot rust en heb al bijna 2 dagen niet meer naar mijn werkmail gekeken πŸ˜…

We boffen enorm met het weer en de camper is van alle gemakken voorzien. Zojuist onze eerste campingmaaltijd bereid en met wat glaasjes wijn is het nu wachten tot het donker wordt zodat we de sterrenhemel kunnen bewonderen.
Verwachtingsvolle groet

Geen opmerkingen: