Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

woensdag 2 november 2016

Snotter de snot en keuzes maken

Vanochtend wakker geworden van de vogels, wat heerlijk om zo gewekt te worden. Vervolgens volgens afspraak de Ank en Ben gewekt voor wat ochtendgymnastiek, jaja, de oldies doen niet alleen aan wandelen πŸ˜†. Zelfs het regenbuitje kon ons niet weerhouden te rekken, strekken en te Jumping Jacken. Bikkels zijn we want dit alles nog voor de koffie. Grote afwezige gedurende deze ochtendexcercitie was natuurlijk Maxim😎. Hij moest lang en diep nadenken onder het warme dekbed.

Maar goed,  we zijn lekker bijtijds vertrokken en hebben een prachtige wandeling langs de kust gemaakt. Halverwege de ochtend voelde ik me echter wat raar worden en nieste ik de voorruit vol. Met dank aan lief die ziek uit Nederland vertrok en zich nu weer beter voelt. πŸ˜•

Geen zin om me ziek te voelen. De reis voert ons over zeer bochtige wegen en in kilometers leggen we geen grote afstanden af maar de bochtige wegen zorgen ervoor dat het wel de nodige tijd kost.  Hoogste tijd voor Maxim om de route opnieuw te bekijken want zaterdag gaan we met de boot naar het zuidereiland. Het is duidelijk dat we niet alles kunnen zien wat gepland staat.
Waterige groet

Geen opmerkingen: