Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

donderdag 3 november 2016

Foxton Beach

Vandaag verder naar het zuiden gereden richting Wellington. Daar gaan we zondag met de boot over naar het Zuidereiland. Het weer is hier zeer wisselvallig. Vandaag flinke regenbuien gehad, sneeuw op de bergtoppen gezien en er waait en zeer frisse wind. Mijn kekke mutsje komt goed van pas.

Ook leuk om Ank en Ben in een plaatsje onderweg tegen te komen. Elke avond spreken we af op welke camping we de volgende avond staan. Zo kun je toch je eigen route rijden en stoppen waar je wilt. We hebben lekker samen koffie gedronken en boodschappen gedaan.

We zijn lid geworden van de Top 10 campeerketen en staan elke dag op een mooie plaats. Het is nog rustig met kampeerders,  dat snap ik wel want als de zon weg is wordt het echt wel koud. Dat wordt nog wat want we zitten nu nog in het warme deel πŸ˜‚

Langzaamaan knap ik ook op. Nog wel een vol hoofd maar de medicatie slaat gelukkig aan. Morgen hoop ik weer met de oldies mee te kunnen sporten. Heb de afgelopen 2 dagen alleen aanwijzingen gegeven en ze flink laten zweten.
Zonnige groet

Geen opmerkingen: