Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

zaterdag 29 mei 2010

Badlands...


Vandaag zijn we naar een desolaat gebied gereden de Badlands genaamd. Nou dat doet de naam alle eer aan, wat een karigheid. Hele stukken land uitgefreesd door weer en wind met merkwaardig gevormde heuveltjes als eindresultaat. De wind woei dat het een lieve lust was en mijn in Yellowstonepark aangeschafte winterjas deed weer heerlijk dienst. Of het nu aan de omgeving lag of aan het weer, ik weet het niet maar ik had moeite om erbij te blijven. Ik ben menig keer in slaap gesukkeld om met een schok weer wakker te worden achter in de auto. Waarschijnlijk een overdosis aan indrukken.

Ons avondmaal hebben we genuttigd in een absolute aanrader namelijk een voormalige brandweerkazerne, downtown Rapid City wat overigens totaal onverwacht een heel leuk stadscentrum bleek te hebben. Als afzakkertje nog even een kop echte koffie genoten in een koffiehuis welke, zo bleek later, door heuse relies werd gerund. Verplicht hebben we een half uur (zolang kostte het ons om de halve liter cappucino weg te werken) Jesus loves you songs en andere zalvende teksten aan moeten horen welke vooral Maxims tenen erg deed krommen. Als toetje van deze dag en als pleister op de wonde mocht Maxim even los lopen in een locale boekenwinkel wat resulteerde in 4,5 kilo boek, hoe krijgen we het allemaal mee straks....

Zwaartillende groet!

5 opmerkingen:

John zei

Die 45 kilo heb je wel in plakjes neem ik aan? :D

Marjolijn zei

Af en toe een dutje doen is niet erg hoor, kun je daarna weer volop genieten.
Haha, als er niet meer inkopen gedaan worden zal het wel lukken, anders gewoon alles wat je kunt missen daar laten.
Komt vast helemaal goed...!!
Veel plezier!

Sjoerd zei

Gewoon opsturen naar huis... Hoef je het niet zelf mee te nemen.

Wieneke zei

Raar, op de een of andere manier vind ik de combinatie forse religie en lekkere cappucino ineens zo gek. Kunnen de boeken niet gewoon opgestuurd via de post. Dat is toch niet zo duur? Dan kan Maxim de hoeveelheid lekker gaan aanvullen. Want zoiets wordt financieel erg interessant bij 10 kilo.

Soofy zei

ha! Badlands? Geen wonder dat die zijn ontstaan als de brandweer in hetzelfde pand huist als de bierbrouwerij hahaha Na een biertje op is het zo makkelijk je te vergissen in het mee te nemen bluswater. Leuk!!!