Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

zondag 23 mei 2010

De schaamte voorbij...


Onze eerste echte vakantiedag kwam maar traag op gang. Martha en Max kregen de douche niet aan en moesten zich noodgedwongen net als vroeger 'aan de kraan' wassen. Kan natuurlijk ook maar lekker is anders. Voor Max was het dubbel afzien en moest ie de dag ongeschoren aanvangen en dat is niets voor hem. Op het vliegveld aangekomen bleken de koffers nog niet te zijn geariveerd en moesten we daar nog even op wachten maar met een heerlijke kop capucino was dat leed al gauw geleden. Bij de auto verhuurder stond een flinke rij SUV klaar waaruit we mochten kiezen. Het zal je niet verbazen dat Maxim de allergrootste uitgekozen heeft. We hebben een Ford expeditie met een flinke gorgel onder de motorkap, het is maar goed dat de benzine hier goedkoop is. De schaamte voorbij dus...

Max heeft zich vandaag goed ingehouden, zeker toen lief na het eten van een hard broodje achter het stuur er nogal bekruimeld bij zat. Verder een heerlijk vorkje geprikt bij een locale -van alles en nog wat- eettent. En waar we zitten? Op de A80, een belangrijke toegangsweg naar Yellowstone. En nu na een glas amber ale gaan de luikjes bij mij al weer zwaar worden. Morgen weer een dag en de laatste etappe op binnendoorweggetjes naar Yogibear.
Geeuwende groet!

6 opmerkingen:

Pasula zei

Balen als de douche het niet doet.
Maar goed, nog heel wat vakantiedagen te gaan. Ik zeg: geniet ervan!

Sjoerd zei

Die dagen in een Susuki Alto doorbrengen lijkt me ook niks.

Wieneke zei

Je bent in the States of je bent het niet, hoor. Gaan met die SUV ;-)

Martine zei

Schaamteloos genieten van een welverdiende vakantie. Zo doe je dat!

Marjolijn zei

Groot gelijk, je bent niet voor niets in de states of niet, maar gelijk meedoen met de grote hoop.

Soofy zei

Waar harde broodjes al niet goed voor zijn..ksnappumnie. Geen nood, als jullie er maar lol aan beleven.Afgezien van je geestige schrijverstalent, beleef ik ook veel lol aan de reacties van Me! Dubbel pleizier ;-))