Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

woensdag 7 oktober 2009

Hello Colorado...

Vandaag zijn we in alle vroegte al naar het Archespark gereden. De truuk is dat je er hier vroeg bij moet zijn anders krioelt het van de toeristen. Het park staat bekend om zijn mooie natuurlijke bruggen en we hebben er dan ook aardig wat gezien. De mooiste staat hierboven.

Het weer was nogal wisselvallig vandaag en we hebben wel wat regendruppels moeten trotseren maar dit park is, weer of geen weer, heus de moeite waard. Ook kun je er mooie loopjes doen en als je dat vroeg doet dan loop je niet in de rij.

Tegen de middag werd het ons te vol en hebben we koers gezet richting Colorado, onze 3e staat alweer, wat gaat de tijd hard...

Ik mocht zowaar het stuur even overnemen vanmiddag maar ik moet erg wennen aan de auto en had niet het idee dat ik er mee reed, eerder andersom. Teveel power waarschijnlijk. Alhoewel ik heb vanavond ons naar huis gereden vanaf het restaurant (the Grit, een ware happening) en toen voelde de auto al een stuk vertrouwder.
Het restaurant is een absolute aanrader, het hangt vol met portretten van John Wayne, die heeft hier films opgenomen, en de hele ambiance ademt een gezellige sfeer. Een mix tussen nette saloon en moeders kookpot. We hebben ons buik rondgegeten en zitten nu gezapig uit te buiken voor de buis (Maxim) en de laptop (moi)
Gezapige groet!

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Wat een luchten, lijkt Nederland wel, daar komt de regen ook met bakken uit de lucht.
Maar jullie vermaken je opperbest, leuk om te lezen.
Nog veel plezier.

Natje zei

Heel bekend die Arch :-)
Mooi gebied inderdaad, en het plaatsje wat er vlak bij ligt, Moab, was ook het bezoeken waard. Natje xxx

Sjoerd zei

Wat zal jij straks veel foto's hebben.

hanscke zei

Het ziet er ook echt filmisch uit. wat zie jij veel, kun je het wel allemaal op de harde schijf opslaan?

Soofy zei

Afgezien van allerlei vormen van genieten met ooohs en aaahs, lees je ook iets over indianen/cowboy geschiedenis met hun cultuur? Daar zou ik nl ook kreten over slaken :-))