Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

zaterdag 6 oktober 2007

Maxim's day off...



Er zijn soms van die dagen in het leven van een mens die je het liefst zou willen overslaan. Vandaag had Maxim zo’n dag. Het begint met een klein blaartje en voor je het weet hangen de vellen en het humeur erbij. Om nog maar niet te spreken over de plotseling opgekomen doofheid vanwege het dichtzitten van één oor, wat niet echt fijn is natuurlijk. Maar goed óók een bikkel als Maxim gaat richting 40 en dan is daar de eerste aanzet van verval met terugwerkende kracht vanmorgen ingezet...
Vandaag een rustige vlucht van Singapore naar Perth gehad waarbij ik me na de aankomst heb verwonderd over de enorme rij checkpoints na de douane waar al je bagage na aankomst nog een keer nagekeken wordt op aanwezigheid van voedsel. Ze zijn hier werkelijk helemaal panisch dat bepaalde ziektekiemen of beestjes binnenkomen. Er wordt vooral gescand op fruitachtige zaken maar ook vlees- en melkproducten mogen niet naar binnen en er worden forse boetes bij overtredingen uitgedeeld.
Vanavond hebben we vegetarisch gegeten in een restaurant aan de Swanriver welke gerund word door vrijwilligers en waar je, al naar gelang het je gesmaakt heeft en je het eten waard vindt, geld achterlaat. Ik vind het een prachtig concept en vond het redelijk smakelijk maar het was wel verschrikkelijk spicy. Maxim heeft bijna niets gegeten en Ben kauwde per ongeluk op een stukje peper waarna de vlammen hem uitsloegen. Ik heb het in elk geval een zeer aparte ervaring gevonden en vind het erg dapper van Maxim dat hij ondanks zijn afkeer van dit soort gelegenheden en eten toch meegegaan is. We kwamen met ons vieren niet hoger dan $35,- en Anke heeft de mensen nog wat zakelijke tips meegegeven.
Net bij terugkomst in het hotel vinden we een fax dat we de auto pas s ‘middags 13.00 in plaats van 9.00 s’ochtends kunnen ophalen. Dat we daar niet blij van worden moge duidelijk zijn. Wel vraag ik me af wat we nu, het is Zaterdagavond, nog hieraan kunnen veranderen, misschien kunnen we wat van de huurprijs afkrijgen.

Geen opmerkingen: