Fabulous 4 on tour 2018

Fabulous 4 on tour 2018

vrijdag 19 oktober 2007

Ormiston Gorge, 18 oktober

We hebben een mooie maar druk bevolkte wild kampeerplaats gevonden. Er zijn slechts 2 toiletten en 1 douche met warm water maar het ziet er allemaal schoon en goed onderhouden uit. Dit willen we wel vaker doen maar onze tocht zit er bijna op...

Na een verkwikkende nachtrust staan we vroeg op om een wandeling door de droge rivierbedding te maken. Halverwege neem ik plaats op een stuk granieten rots en geniet van de rust en de stilte om me heen. Het duurt niet lang of ik zie allerhande dieren met als topper een black footed rockwallaby die zich schijnbaar moeiteloos van rots naar rots beweegt. Het is Maxim gelukt ze tot heel dicht te benaderen (hij heeft nog steeds een hoog Steve Irwin gehalte!) en hij heeft enkele prachtige foto’s geschoten. Helaas met de analoge camera dus niet hier te bezichtigen.
Voor de mensen die zich afvragen wat we doen als het donker is volgt hier een kleine impressie van de bezigheden. Wel kan ik alvast onthullen dat hier in de outback er recentelijk geheel nieuwe sterrenstelsels zijn ontdekt.
Wat dacht u van 'de stoel', 'het wybertje' of de gisternacht ontdekte 'klauw'...

Geen opmerkingen: